Yhteisvastuu Cupcake Bar

IMGP2094

Hyvää tekevä Cupcake-baari

Meistä oli ihanaa päästä suunnittelemaan omaa hyväntekeväisyyspäivää. Kansainvälinen ravintolapäivä sopi meille siihen tarkoitukseen täydellisesti. Silloin kuka tahansa voi perustaa päiväksi oman ravintolan.

Päätimme perustaa Cupcake Barin. Viime kerralla meillä oli Smoothie Bar.

Tällä kertaa valitsimme kohteeksi Yhteisvastuukeräyksen. Ruut oli mukana Yhteisvastuun suunnitteluryhmässä, joten valita oli luonnollinen. Tänä vuonna Yhteisvastuussa kerättiin varoja nuorten syrjäytymistä ehkäisevään työhön.

Yksi tärkeimmistä asioista heti alussa oli tilan etsiminen missä tapahtuma pidetään. Saimme jälleen käyttöömme Riisula Oy:n tilan Hyrylän Hyrrässä.

Myös kaikki tarvittavat raaka-aineet sekä oheismateriaali piti tarkkaan miettiä, listata ja aikatauluttaa etukäteen.

Saimme Confetilta lahjoituksena ihania kuppikakkuvuokia ja muita tarvikkeita, joten iso kiitos myös heille Yhteisvastuukeräykseen osallistumisesta.

Hankimme mahdollisimman paljon raaka-aineita luomuna ja paikallisilta tiloilta. Leivoimme 180 kuppikakkua. Makuina oli Minttusuklaa, Sitruuna, Ruusu sekä gluteeniton Banaani. Reseptit löydät näistä linkeistä sitä mukaa kun postaamme niitä.

IMGP0992

Kaikenkaikkiaan tapahtuman järjestäminen vaatii ennakkoon muutaman työpäivän.

IMGP0979

IMGP0977

Ilo oli suuri kun ensimmäiset asiakkaamme tulivat heti kahdeltatoista ovien avauduttua. Kahdessa tunnissa olimme myyneet joka ikisen kuppikakun. Meille tuli todella hyvä mieli siitä, että niin moni halusi olla mukana tekemässä hyvää tulemalla paikalle.

Pystyn lämpimästi suosittelemaan oman hyväntekeväisyystapahtuman järjestämistä. Itselle siitä sai hyvää energiaa, kun yhdessä tehtiin ja touhuttiin. Yhteistyö on voimaa!

Mitähän sitä järjestäisi seuraavana ravintolapäivänä?

IMGP0998

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *