Itsetehtyjä joulukalentereita

IMGP7745

Lasten ehdoton suosikki on itse tehty joulukalenteri. Joulun odotus alkaa, kun kalenteri ilmestyy portaikkoon tai seinälle. Emme ole kovinkaan innokkaita askartelemaan, joten nämä joulukalenterit ovat tarpeeksi simppeleitä ja nopeita. Suosittelen kokeilemaan, tosin lapset tulevat vaatimaan sellaisen jatkossa jokaisena jouluna!

IMGP7803

Oma tekemäni joulukalenteri löytyy kotimme portaikosta. Toteutin tämän joulun kalenterin helposti käyttämällä kierrätyspaperista valmistettuja kirjekuoria. Koristelin kuoret kauniilla vanhanajan kiiltokuvilla.

IMGP7786

Hankin yllätyksiksi pieniä leluja ja osaan herkkuja tai jotain tarpeellista kuten kyniä ja kumeja. Kiinnitin kuoret puisilla pyykkipojilla paperinaruun jonka olin kiinnittänyt porraskaiteeseen. Sitä mukaan kuin ne hupenevat, voi niitä tiivistää yhteen kauniimmin.

IMGP7718

Pienten sopivien lahjojen hankkiminen vie vähän enemmän aikaa. Itse kalenterin tekemiseen ei mene kauan ja sen saa helposti sovitettua kodin sisustukseen.

IMGP7776

Ruut teki ihanan modernin joulukalenterin, joka sopii huoneen tyyliin täydellisesti.

IMGP7674

Paperipussit on kiinnitetty erilaisilla magneeteilla mustaan magneettitauluun. Numerot on hauskasti hieman eri tyyleillä tarralapuilla.

IMGP7671

Paperipussit tarroineen on hankittu kokonaispakettina ystävältä, joka myi kalenteripaketteja montessoripäiväkodin hyväksi. Arkena magneettitaulu toimii kodissa muistitauluna.

IMGP7655

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *