Tunnelmallinen tumma kylpyhuone

IMGP0539

Jessican alakerran kylpyhuone

Alakerran kylpyhuoneessa käytin samoja materiaaleja kuin ylläkerran spa-tunnelmallisessakin, mutta eri väreissä. Seinä altaan takana on laatoitettu tummanharmaalla laatalla, jossa on hivenen hopean hohdetta urissa. Lattia laatoitettiin mustilla lankun näköisillä laatoilla.

Tasona on musta ecokvartsi, jossa on joukossa pientä kimaltelevaa hippusta. Altaan hankin Laattapisteeltä. Allas on sorvattu mustasta graniitista.

IMGP0455

Tasona on musta ecokvartsi, jossa on joukossa pientä kimaltelevaa hippusta. Kvartsitaso on valmistettu kierrätetyistä raaka-aineista. Materiaalivalintaa jouduin miettimään tarkkaan. Kokoonsa nähden kylpyhuoneen kivitaso tulee hyvin hintavaksi. Mutta jälkeenpäin olen ollut satsaukseen erittäin tyytyväinen. Se näyttää mielestäni niin upealta kokonaisuudessa.

IMGP0503

Mustan kivialtaan löysin Laattapisteeltä. Sitä täydentää Oraksen korkea tasosta lähtevä Cubista hana.

IMGP0461

Puustellin erikoisviilutetut ovet ovat nimeltään Macassar. Ne on valmistettu erityisellä tekniikalla värjätystä poppelista Suomessa.

IMGP0478

Peiliksi valitsin koristeellisen hopeakehyksisen sisustuspeilin. Peili näyttää todella upealta tummaa laattaa vasten.

IMGP0516

IMGP0498

Etsin pitkään oikeanlaisia valaisimia tilaan. Löysin lopulta rautakaupasta teräksiset ulkoseinävalaisimet jotka toimivat mainiosti myös kylpyhuoneessa, koska ne on ip44 suojattu joten ne kestävät kosteissa tiloissa.

IMGP0532

Kattoon valitsin kristallivalaisimen joka tekee seinään hienoja varjostumia. Teräksiset valaisimet ja kristallikattovalaisin muodostavat mielenkiintoisen vastakohdan.

IMGP0521

IMGP0527

Minulla on tason päällä muutamia fossiileja, joita olen keräillyt vuosien varrella.

IMGP0697

Spiraalimainen on amononiitti joita ilmestyi maapallon meriin siluuri – ja devonikausien vaihteessa 400 miljoonaa vuotta sitten. Ne kuolivat sukupuuttoon 65 miljoonaa vuotta sitten liitukauden lopun joukkotuhossa. Pitkulainen fossiili on Orthosera, niitä esiintyi myös n. 400 miljoonaa vuotta sitten. Olen aina tuntenut viehätystä kiviin. Tuon aina jokaiselta matkaltani kotiin itse poimimiani kiviä.

IMGP0696

Bambupuisella vadilla on käsin tehtyjä saippuoita. Pidän myös ihanista huonetuksuista. Nyt tasolla on Habitatin valmistama tuoksu, jota voi suihkauttaa ilmaan.

IMGP0695

Huone on todellisuudessa hyvin pieni. Yleensä pieneen tilaan yritetään luoda tilan vaikutelmaa vaaleilla sävyillä. En kuitenkaan arastellut valitessani tummia sävyjä huoneen sisustukseen. Loin lisää tilantuntua teettämällä yhdelle seinälle lattiasta kattoon ulottuvan peilin. Se hämää luulemaan, että tila on kaksi kertaa isompi kuin onkaan.

IMGP0453

Tunnelma huoneessa on hyvin hienostunut ja intensiivinen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *