Itämainen kylpyhuone

IMGP0832

Jessican yläkerran kylpyhuone

Vietän aamuisin aika paljon aikaa kylpyhuoneessa peilin edessä. Siksi minulle on tärkeää miltä tila näyttää ja että viihdyn siellä. Tämän kylpyhuoneen olen suunnitellut itseäni varten. Tässä postauksessa esittelen, millaisia materiaaleja olen kylpyhuoneeseeni valinnut.

Valitsin maanläheiset värit jotka rauhoittavat kiireisessä aamussa ajatuksia. Seinistä tuli hiekan sävyiset. Lattia on mustaa lankkulattian näköistä laattaa.

IMGP0755

IMGP0824

Kylpyhuoneen kalusteiden erikoisviilutettu ovimalli on teak burma. Se näyttää teakilta, mutta on oikeasti ympäristölle ystävällisempää värjättyä poppelia. Taso on mustaa ekokvartsia jossa on käytetty kierrätysmateriaaleja. Kvartsitaso vastaa kivitasoa ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään. Se antaa ihanaa luxusta tilaan ja on tietenkin helppohoitoinen.

IMGP0739

Käsienpesualtaita on kaksi, joten kylpyhuoneessa mahtuu hampaita pesemään useampikin perheenjäsen sulassa sovussa.

IMGP0804

IMGP0765

Mustakehyksiset peilikaapit kätkevät sisäänsä runsaasti kosmetiikkatuotteita. Kaapin sisälle on sähkömies asentanut pistorasian, joten sähköhammasharja latautuu piilossa katseilta.

Huoneessa on sivuseinillä valaisimet ja katossa neliosainen valaisin. Niiden valossa on hyvä meikata, koska kasvoille ei synny varjoja valon tullessa monesta eri suunnasta.

IMGP0811

Kullanhohtoiset budhat luovat oman rauhoittavan vaikutelman. Ne heijastuvat peilien kautta hauskasti.

IMGP0844

IMGP0733

Pyyhkeillä ja piensisustustuotteilla saa mukavaa vaihtelua sisustukseen.

IMGP0732

IMGP0816

IMGP0809

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *